Bel ons +31625251111

Sluiten (x)
Filteren op
Merk
Airco Uitvoering
Serie
Price
Model
Vermogen
BTU
Inhoud
Wifi
Kleur
Filter
Offerte maken van winkelwagen

Airconditioners

Airconditioners zijn al niet meer weg te denken in grote delen van de wereld. Het hebben van een Airco / warmtepomp is niet meer een onnodige luxe, dit omdat we hier in Nederland een zeer hoge luchtvochtigheid hebben dan is een Airconditioner een mooie uitkomst omdat deze naast energiezuinig koelen en verwarmen ook nog kunnen ontvochtigen.

Subcategorieën

 • Mitsubishi Electric

  Mitsubishi Electric is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren.

 • Artel

  Inclusief All-IN montage. Geen onverwachte kosten achteraf!

  - Standaard montage.
  - Voorrijdkosten tot maar liefst 100km.
  - MaxiPro perskoppelingen met 5 jaar garantie op lekkage MaxiPro perskoppeling.
  - Montage van werkschakelaar.
  - STEK monteur die de airco of warmtepomp in bedrijf stelt.
  - 0-meting rapport.
  - Werkrapport.
  - Kenplaat.
  - Eigenlijk zoals het hoort. 
  - Geen onverwachte kosten achteraf.

 • Haier

  Haier is bekend in 165 landen en heeft een zeer betrouwbaar en een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding warmtepompen en airconditioners voor zakelijk en huishoudelijk gebruik. De ontwikkeling en productie verloopt met respect voor natuur en milieu. Haier is internationaal bekend en word gevoerd door vele grote installateurs in de hele wereld. Je mag dan ook zeggen dat het een wereldmerk is! 

  Brochure Haier Airco 2021

 • Daikin

  De Rolls Royce onder de airconditioners en warmtepompen met Daikin komt u de warme zomers aangenaam door en kunt u in de winter eventueel de airconditioning gebruiken als bijverwarming van ruimtes. Voor elke ruimte in huis biedt Daikin een oplossing.

 • Mitsui
 • Mitsubishi Heavy

  Mitsubishi is wereldleider op het gebied van airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, ontwikkelen onze technici verbazingwekkend geavanceerde en toch duurzame machines en systemen die in staat zijn in vrijwel alle klimaatomstandigheden ter wereld continu te functioneren.

 • LG

  Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort. Uw LG airco koopt u bij aircodoc.nl

 • Tosot
 • Carrier

Er zijn 27 producten.

Item 1-12 van 27 in totaal item(s)