Bel ons +31625251111

Sluiten (x)

AIRCODOC PRESENTEERT

EXCLUSIEVE AANBIEDING

Jouw voordeel

Voor elke vriend of familielid die een Aircodoc airco installeert krijgt u €100,- Bol.com bon!

€100 cadeaukaart van bol.com

Neem contact op met jouw monteur van aircodoc als je geïnteresseerd bent in dit aanbod. Geef de contactgegevens van jouw aangedragen persoon door en het aanbod dat jij wenst te ontvangen.

Actievoorwaarden – Vrienden & Familie Programma

1. U moet toestemming hebben van uw vriend en/of familielid die u als nieuwe klant doorverwijst aan Aircodoc, om hun gegevens in het doorverwijzingsprogramma in te voeren. Het is absoluut noodzakelijk dat zij ermee instemmen dat hun gegevens worden gedeeld met Aircodoc, zodat ze zich er volledig van bewust zijn dat er door Aircodoc contact met hun wordt opgenomen om onze single-split en multi-split airco's aan te bieden.

2. U bevestigt dat u toestemming heeft om ons de gegevens van uw vrienden en/of familieleden te verstrekken. Aircodoc gaat ervan uit dat u de contactpersonen die u doorgeeft aan Aircodoc altijd heeft geïnformeerd.

3. Voor het aanbrengen van een nieuwe klant kunt u - uitsluitend als aan alle voormelde en de volgende voorwaarden is voldaan - een beloning ontvangen.

4. Om de door u gekozen beloning voor het aanbrengen van een nieuwe klant te ontvangen. Tevens dienen u en de door u aangebrachte nieuwe klant geen betalingsachterstanden bij Aircodoc te hebben.

5. Om in aanmerking te komen voor de door u geselecteerde beloning, moet uw vriend en/of familielid voorts een nieuwe klant zijn die in de afgelopen zes maanden geen klant of prospect van Aircodoc is geweest.

6. De door u geselecteerde beloning zal uiterlijk zes weken na het aanbrengen door u en accepteren van de nieuwe klant door Aircodoc aan u worden toegezonden maar uitsluitend als u alsmede de nieuwe klant geen betalingsachterstanden bij Aircodoc hebben. Daarnaast heeft u danwel de nieuwe klant geen gebruik gemaakt van het herroepingsrecht.

7. Deze aanbieding is uitsluitend geldig als er voor de eerste keer een contract (hierna: “nieuw contract”) met een nieuwe klant is ondertekend. Voor alle duidelijkheid: een overdracht, verhuizing of heraansluiting van een reeds geïnstalleerd systeem worden niet als een nieuw contract beschouwd.

8. Elke keer als u een nieuwe klant aanbrengt kunt u een geselecteerde beloning ontvangen met een maximum van vijf beloningen per kalenderjaar.

9. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

10. Deze actie is niet geldig voor medewerkers, en evenmin voor familieleden van medewerkers, van Aircodoc Nederland.

11. Deze actie mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

12. Deze actie is uitsluitend geldig van 01-01-2023 t/m 31-12-2024.

13. Aircodoc behoudt zich te allen tijde het recht voor om aanvragen af te keuren.

14. De geselecteerde beloning is niet inwisselbaar voor contant geld of korting op het abonnement.

15. Aircodoc behoudt zich het recht voor om de voorwaarden eenzijdig te wijzigen of de actie tussentijds te beëindigen.

16. Type en/of drukfouten voorbehouden.